Kozijnen-experts.nl

Startpagina | Privacy | Disclaimer | Wie zijn wij | Contact | Sitemap

Comfort

Kozijnen zorgen niet alleen voor een functionele toepassing, ze dragen daarnaast bij aan het comfort dat u in uw woning zal ervaren. Let onder andere goed op de warmteweerstand van de kozijnen met het oog op de thermische isolatie, maar denk daarnaast ook aan de energiebesparing en bijvoorbeeld het geluid dat de kozijnen kunnen weren.

Isolatie van kozijnen

Thermische isolatie kozijnen De thermische isolatie van kozijnen heeft betrekking op de mate waarin deze in staat zijn om de w...

Geluidsisolatie kozijnen Wilt u nieuwe kozijnen plaatsen, of werken aan de geluidsisolatie hiervan? Raamkozijnen vormen tr...

Thermische isolatie

Op het moment dat we denken aan comfort kunnen we niet om de thermische isolatie heen. Dat heeft te maken met het feit dat we het prettig vinden om in een voldoende warme woning te verblijven. De kozijnen dienen voor voldoende isolatie te zorgen en krijgen op basis daarvan een U-waarde mee. Dit staat voor het warmtedoorganscoëfficiënt. Dit drukt uit hoeveel warmte er verloren gaat, bijvoorbeeld door de deuren, de ramen en de kozijnen. Des te lager de waarde is, des te beter de isolatie is en des te minder u hoeft te stoken om het warm te krijgen en te houden.

Energiebesparing

Op het moment dat de kozijnen voor een goede isolatie zorgen kunt u rekenen op een voldoende warme woning of andere binnenomgeving. Dit draagt bij aan het comfort, maar het zorgt er daarnaast voor dat u de kans heeft om op de kosten te besparen. Op het moment dat u keer op keer flink dient te stoken om het warm te krijgen kan dit flink in de papieren lopen. Het is met het oog op het comfort wat dat betreft verstandig om te investeren in kozijnen met voldoende warmteweerstand.

Geluidshinder

Ten derde kunnen de kozijnen comfort opleveren door het geluid van buiten te weren, of het geluid van binnen niet te laten ontsnappen. Met name de verschillende aansluitingen bieden de mogelijkheid om het geluid te weren en er daarmee voor te zorgen dat er een rustige omgeving ontstaat. De verschillende mogelijkheden van kozijnen brengen voldoende comfort aan in onze woning. Dit zorgt ervoor dat we hier op een prettige manier gebruik van kunnen maken, mits we bijvoorbeeld de kozijnen voldoende onderhouden.

Waar moet u op letten?

Uitstraling De uitstraling van de kozijnen is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van uw woning ...

Comfort Kozijnen zorgen niet alleen voor een functionele toepassing, ze dragen daarnaast bij aan het comf...

Onderhoud Wilt u het onderhoud van de kozijnen zo goed mogelijk uitvoeren? Het is van belang om u te richte...

Inbraakwerendheid Wilt u de inbraakwerendheid van uw woning vergroten? Gevelopeningen vormen traditioneel een zwakk...

Garantie Bent u benieuwd naar de garantie op uw kozijnen? We kunnen hier u meer over vertellen, op basis v...

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl