Kozijnen-experts.nl

Startpagina | Privacy | Disclaimer | Wie zijn wij | Contact | Sitemap

Waar moet u op letten?

Wilt u uw kozijnen vervangen, bijvoorbeeld omdat deze inmiddels een aantal jaren oud zijn? Zorg er bij een kozijnvervanging in ieder geval voor dat u aandacht heeft voor de bekende punten, maar let bijvoorbeeld ook op de inbraakwerendheid hiervan. Wij zetten de belangrijke aandachtspunten voor u op een rij, zodat u precies weet waar u aan dient te denken.

Maak uw keuze

Uitstraling De uitstraling van de kozijnen is voor een groot deel bepalend voor de uitstraling van uw woning ...

Onderhoud Wilt u het onderhoud van de kozijnen zo goed mogelijk uitvoeren? Het is van belang om u te richte...

Garantie Bent u benieuwd naar de garantie op uw kozijnen? We kunnen hier u meer over vertellen, op basis v...

Comfort Kozijnen zorgen niet alleen voor een functionele toepassing, ze dragen daarnaast bij aan het comf...

Inbraakwerendheid Wilt u de inbraakwerendheid van uw woning vergroten? Gevelopeningen vormen traditioneel een zwakk...

Uitstraling en onderhoud

Houd allereerst rekening met de uitstraling en het onderhoud van de kozijnen. Dit zijn belangrijke aandachtspunten bij een kozijnvervanging. De uitstraling kunt u kiezen door na te denken over de vormgeving van de verschillende kozijnen. Met betrekking tot het onderhoud is het van belang om er rekening mee te houden dat een kunststof kozijn een stuk minder onderhoud vraagt als een houten exemplaar. Weeg de uitstraling en het onderhoud tegen elkaar af en bepaal op die manier welke kozijnen u in uw woning wenst te plaatsen.

Garantie en comfort

Denk daarnaast na over de garantie en het comfort. Dit zijn belangrijke aandachtspunten op het moment dat u de kozijnen gaat vervangen. Wat is de garantie die u ontvangt op de kwaliteit van de kozijnen en hoe zorgt u ervoor dat u kunt genieten van een optimaal comfort? Hoe zit het met de geluidswerendheid van de kozijnen en slagen ze er bijvoorbeeld in om de warmte binnen uw woning op een goede manier vast te houden? Dit zijn belangrijke aspecten van de kozijnen, waarmee u ervoor kunt zorgen dat u deze met de gewenste exemplaren kunt vervangen.

Inbraakwerendheid

Tenslotte kunnen we binnen de aandachtspunten bij kozijnvernieuwing natuurlijk niet voorbij gaan aan de inbraakwerendheid. Dit element heeft de laatste jaren sterk aan waarde gewonnen, aangezien het verstandig is om uw woning op een degelijke manier af te sluiten. Let onder andere op het Politiekeurmerk Veilig Wonen en zorg er daarmee voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de verschillende risico’s die u loopt met uw woning. Dankzij goede kozijnen kunt u het inbrekers in ieder geval zo mogelijk mogelijk maken om binnen te treden, waardoor u met een gerust hart op vakantie kunt, of rustig kunt gaan slapen.

Naar boven...
Treechicken BV
Aston Martinlaan 56
3261 NB Oud-Beijerland
E-Mail: info@treechicken.nl
Internet: www.treechicken.nl